• дете

Тренер по таеквондо во Австралија задавил седумгодишно момче кое го тренирал и ги убил неговите родители

Тренер по таекводно од Австралија доби кривична пријава за убиство на својот седумгодишен ученик и неговите родители. Адвокатите на Кванг Кјунг Јо (49), кој моментално е во болница, се појавија во судот во Парамата во негово име. Тие не побараа тој да биде ослободен со кауција или да се изјасни за виновен по обвиненијата. Јо, …

Тренер по таеквондо во Австралија задавил седумгодишно момче кое го тренирал и ги убил неговите родители Read More »