Виц на денот: Череп

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Професор им покажува черепи на своите студенти:
– Овде има два черепи. Дали знаете кој од нив е машки, а кој женски?
– Нормално еве овој е женски, покажува еден студент.
– Како познавте?
– Па, вилицата е повеќе излижана на женскиот!

Видео на денот