Тешка сообраќајка на автопатот Велес-Скопје, сообраќајот е во прекин

Фото МВР

Сообраќајот на автопатот Велес-Скопје е стопиран поради тешка сообраќајна несреќа на околу 16 километри од Велес, при што стотици возила чекаат во колони.

Од АМСМ информираат дека сообраќајот е во прекин од 10: 45 часот, а причината е несреќа пред тунелот во Катланово.

Сообраќајот ќе биде во прекин додека трае увидот, а на лице место е пристигната и полицијата.

Видео на денот