• сообраќај

Ноќни трки: Полицијата вели се „дупнала“ од работа, а на терен сѐ повеќе сообраќајки и жртви

Сѐ позачестени се ноќните трки на патиштата ширум земјава, а несовесни возачи секојдневно со своите постапки го загрозуваат не само својот туку и животите на другите учесници во сообраќајот. Ова го покажуваат дневните полициски билтени што известуваат за загинати или повредени граѓани во сообраќајни несреќи. Само во изминативе седум дена, повеќе од десет лица се …

Ноќни трки: Полицијата вели се „дупнала“ од работа, а на терен сѐ повеќе сообраќајки и жртви Read More »