• Велес – Скопје

Тешка сообраќајка на автопатот Велес-Скопје, сообраќајот е во прекин

Сообраќајот на автопатот Велес-Скопје е стопиран поради тешка сообраќајна несреќа на околу 16 километри од Велес, при што стотици возила чекаат во колони. Од АМСМ информираат дека сообраќајот е во прекин од 10: 45 часот, а причината е несреќа пред тунелот во Катланово. Сообраќајот ќе биде во прекин додека трае увидот, а на лице место …

Тешка сообраќајка на автопатот Велес-Скопје, сообраќајот е во прекин Read More »