• зоолошката

ВИДЕО | Огромен питон слободно си се шетал во зоолошката градина во Белград

Снимка од огромен бурмански питон кој слободно се шетал по тревникот на зоолошката градина во Белград шокирал денеска многу корисници на социјалните мрежи. На краткото видео се гледа змија долга околу 2 метри во заграден простор на градина каде деца инаку можат да јаваат пони. -Питон излегол малку да прошета – пишува во коментар авторот …

ВИДЕО | Огромен питон слободно си се шетал во зоолошката градина во Белград Read More »