• зоолошка

Скопската зоолошка со нова атракција: Добива 7Д кино

Станува збор за нова технологија на проектирање на филмови во 3Д во комбинација со дополнителни ефекти кои го прават визуелното следење комплетно, кои буквално прават да бидете дел од филмот. Ќе почувствувате мирис, ветер, капки дожд и снегулки, меурчиња, а седиштата ќе се движат соодветно со движењата во филмот. „Ние решивме во скопската зоолошка да …

Скопската зоолошка со нова атракција: Добива 7Д кино Read More »