• вреди

Реакции: Дали укинувањето на балансерот ќе го наруши балансот во администрацијата

Лидерот на Демократското движење Изет Меџити, кој во новата влада ќе биде прв вицепремиер и министер за животна средина и просторно планирање на денешната трибина подвлече дека „Вреди“ е победник на парламентарните избори и е новиот политички фактор кој ги претставува Албанците со легитимитет, достоинство и одговорност, новата политичка структура која ќе биде носител на …

Реакции: Дали укинувањето на балансерот ќе го наруши балансот во администрацијата Read More »