• водовод

Нова кривична за директорот на битолски „Водовод“, осомничен е дека на службени патувања „шетал“ луѓе кои не работат во претпријатието

Битолската полиција денеска извести дека поднела кривична пријава против Пеце Милевски, актуелниот директор на битолското Јавното претпријатие „Водовод“, кој се сомничи за сторено злоупотреба на службената положба и овластување. Милевски воедно е и претседател на битолскиот огранок на ВМРО-ДПМНЕ во Битола, а за директор на претпријатието беше поставен во декември 2021 по промената на локалната …

Нова кривична за директорот на битолски „Водовод“, осомничен е дека на службени патувања „шетал“ луѓе кои не работат во претпријатието Read More »