• Во Живо

ВО ЖИВО: Отворањето на манифестацијата „Десет дена Крушевска Република”

Обраќање на премиерот Димитар Ковачевски на отворањето на манифестацијата научни културни средби „Десет дена Крушевска Република”, со што почнуваат чествувањата за националниот празник Илинден.