владина реконструкција Archives - Слободен печат

Tag : владина реконструкција

Вести Македонија

Наместо метла за чистење, четкичка за напудрување

Мартин Богатиноски
Од долгоочекуваната „метла“ видовме само обична козметика. Вака политичките аналитичари ја коментираат владината реконструкција што завчера ја спроведе премиерот Зоран Заев кога смени шест досегашни...