Tag : владимир здравев

Вести Македонија

Екс директорот на МЕПСО, Здравев отвора луксузен хотел во Трст

Слободен печат
Владимир Здравев, поранешниот претседавач на Советот на општина Центар и екс директор на МЕПСО, отвора хотел во италијанскиот град Трст. Станува збор за „Солун хотел...