• вирус

Повеќето од нас го носат овој вирус во себе: Зошто никој не ми кажа?

„Зошто никој не ми кажа за овој вирус“ е честа реакција на родителите кога ќе слушнат дека нивното бебе е заразено со цитомегаловирус или ЦМВ. Иако повеќе од половина од населението во САД ќе биде заразено со овој вирус до 40-тата година од животот, а болеста е многу честа појава низ целиот свет, мo[ne малку …

Повеќето од нас го носат овој вирус во себе: Зошто никој не ми кажа? Read More »