• Вимблдон

Големите уплати во обложувалниците укажуваат на местенки на Вимблдон

Геманскиот весник „Ди Велт“ денеска објави дека постојат сомнежи дека два меча на Вимлдон се наместени и истите се под истрага. Првиот сомнителен меч во машки двојки, а во кој првиот сет завршил во корист на едниот пар, а вториот во корист на другиот пат. Тоа што е сомнително е тајмингот на високите уплати во …

Големите уплати во обложувалниците укажуваат на местенки на Вимблдон Read More »