• вил смит

Вил Смит платил 100 000 долари за Њу Орлеанс да го одбележи „4 јули“

Огнометот се вратил во Њу Орлеанс на американскиот „Денот на независноста“ благодарение на актерот Вил Смит. Смит ја платил сметката од околу 100 000 долари за пиротехника наменета да биде употребена над реката Мисисипи откако дознал дека Њу Орлеанс не планира шоу од огномет во 2021 година, изјавиле властите на градот.   View this post …

Вил Смит платил 100 000 долари за Њу Орлеанс да го одбележи „4 јули“ Read More »