• викторија бекам

Полицијата упадна на јахтата на Дејвид Бекам, децата го прекршиле законот

Како што откриваат британските медиуми, легендарниот фудбалер Дејвид Бекам завршил на полициски распит за време на неговиот одмор во Италија, а сето тоа поради неговите деца кои го прекршиле законот. Фотографиите што ги објави британски „Сан“, го покажуваат доаѓањето на поморската полиција со службен брод до луксузната јахта на која семејството Бекам крстарела по брегот …

Полицијата упадна на јахтата на Дејвид Бекам, децата го прекршиле законот Read More »