• ви препорачуваме

Нема никакво ,,исчезнато бебе” на Клинички Центар во Скопје, жената лажела дека била бремена и е лишена од слобода

Минатата вечер јавноста во земјава беше вознемирена од лажна пријава која ја пренесоа и дел од медиумите, дека наводно ,,петмесечно бебе исчезнало од Клинички центар” а родителите случајот го пријавиле во полиција. На социјалните мрежи се шпекулираше дека бебето било украдено, што предизвика вознемирување кај граѓаните и паника. Но, станува збор за лажна пријава, бебето …

Нема никакво ,,исчезнато бебе” на Клинички Центар во Скопје, жената лажела дека била бремена и е лишена од слобода Read More »