• Ветување

Милијардерот Елон Маск изјави на Твитер -„Ќе продадaм од акциите од Тесла, ако докажете дека моето богатство…“

Најбогатиот човек на светот, Елон Маск одговори на коментарите од UN дека неговото богатство би можело да спаси 42 милиони гладни луѓе во светот. Тој не остана покус и одговори дека ако Светската програма за храна на Обединетите нации докаже дека тој мал дел од неговото богатство може да го реши проблемот со гладот во …

Милијардерот Елон Маск изјави на Твитер -„Ќе продадaм од акциите од Тесла, ако докажете дека моето богатство…“ Read More »