Tag : ветеринар

Магазин Магазин слајдер Семејство

Ветеринарката Наташа Бојчева на тема домашните миленици и коронавирусот: Кај мачките коронавирусот е малку покомплициран!

Јасмина Кантарџиева Димков
Наташа Бојчева, дипломирана ветеринарка, поради својата стручност една од најбараните кај нас, а која е во чекор со светските трендови, ни одговара на актуелните прашања...
Магазин Семејство

Состав и нутритивни карактеристики за храната за домашни миленици

Слободен печат
Правилниот избор на храна претставува вечна дилема кај сопствениците на домашни миленичиња, како и начинот соодветно да се избере вистинската формула за исхрана и правилна диета. Денес  во морето...
Забава Магазин

Снаодлива мачка најде начин да го избегне вежбањето (ВИДЕО)

Слободен Печат
Циндерблок е морбидно дебела мачка од Вашингтон која мора да ослабе, доколку сака да живее долго. Таа била однесена на ветеринар каде што има лента...
Забава Магазин

Задевањето на пчелите речиси секогаш е болно! (ГАЛЕРИЈА)

Слободен печат
Во текот на пролетта и летото, пчелите се интересна занимација за домашните миленици. Сепак, не секогаш тие ја добиваат „битката“ со овие инсекти, па поради...