Tag : Валентина Дисоска

Жена Магазин Магазин слајдер

Стил на неделата: Валентина Дисоска, претседателка на Здружение на бизнис жени

Ј.К.Д
– Валентина Дисоска е пионерка во промовирање на економското јакнење на жените и женското претприемништво. Започна со формирање Здружение на бизнис жени во 2010, кога...