• трејлерот

ВИДЕО | „Raya and the Last Dragon“: Погледнете го трејлерот за новиот анимиран филм на Дизни

Компанијата Дизни има нова акциона авантура „Raya and the Last Dragon“, која наскоро се надеваме ќе биде достапна и во домашните кина… Одамна, во магичниот град Кумандра, луѓето и змејовите живееле заедно во слога. Но кога злобните чудовишта познати како Друн станале закана за планетата, змејовите се жртвувале себе си и го спасиле човештвото. Сега, …

ВИДЕО | „Raya and the Last Dragon“: Погледнете го трејлерот за новиот анимиран филм на Дизни Read More »