• Тирана

Од почетокот на август ќе има редовна авио-линија помеѓу Софија и Тирана

Од почетокот на август, почнува редовна авио-линија меѓу Софија и Тирана. Оваа информација ја пренесоа бугарските медиуми, јави дописникот на МИА од Софија. Министерството за надворешни работи во Тирана објави информации за почетокот на летот меѓу Албанија и Бугарија на почетокот на август. Системот за резервација и продажба на билети во моментов се тестира, а …

Од почетокот на август ќе има редовна авио-линија помеѓу Софија и Тирана Read More »