• тикток

ВИДЕО | Кутрето Ривер првпат се гледа во огледало: Тоа што го виде го преплаши

Лабрадорот Ривер првпат си го видела својот одраз во огледалото на девет недели. Симпатичната сцена од средбата со „страшното чудовиште во огледалото“ е снимена и објавена на „ТикТок“ од нејзината сопственичка Жане. Кутрето влегло во собата и било збунето од глетката. Пред него во огледалото стоело страшно куче. Ривер почна нетрпеливо да лае, а потоа …

ВИДЕО | Кутрето Ривер првпат се гледа во огледало: Тоа што го виде го преплаши Read More »