• тие

ФОТО | Тие се гламурозни во секоја прилика: 5 модни трикови кои секоја Италијанка ги знае!

Многумина сметаат дека Париз е град во кој се дефинираат новите модни трендови, кои потоа се копираат во остатокот од светот. Некои, сепак, мислат дека титулата модна престолнина на светот сепак ја заслужува Милано. Како доказ за ова тврдење тие го наведуваат беспрекорниот стил на жителите на овој град, а особено на дамите. Италијанките секогаш …

ФОТО | Тие се гламурозни во секоја прилика: 5 модни трикови кои секоја Италијанка ги знае! Read More »