• тендер

„Интек системи“ си ги зедоа принтерите од градските бараки, од Град Скопје тврдат дека си имаат свои

Град Скопје остана без принтерите кои во изминативе две и пол години ги изнајмуваше од „Интек системи“. Денеска вработени од фирмата ги зедоа печатачите од градските бараки, ги натоварија во камион и ги однесоа, откако Градот предвреме го раскинал договорот за изнајмување. Така сега, според неофицијални информации, градската администрација функционира само со неколку принтери, кои …

„Интек системи“ си ги зедоа принтерите од градските бараки, од Град Скопје тврдат дека си имаат свои Read More »