• тамара еклстон

Богатата наследничка во долгови: Тамара во 2020 година загубила милиони!

Козметичката компанија на популарната богаташка не работи добро во последно време… Имено, како што пренесуваат странските медиуми, богатата наследничка Тамара Еклстон во една година загубила речиси 23 милиони фунти. Ќерката на милијардерот Берни Еклстон, е главниот акционер на компанијата „SBD International Ltd“, чија вредност се проценува на вртоглави 215 милиони фунти. И покрај огромните загуби, …

Богатата наследничка во долгови: Тамара во 2020 година загубила милиони! Read More »