• свршувачка

ФОТО | На Аврил Лавињ ѝ се исполнети соништата: Доби веренички прстен во Париз

Аврил Лавињ ни кажа дека ќе заврши со „Sk8r Boi“ уште во 2002 година, а две децении потоа ја отелотвори својата песна со тоа што се сврши со вистинскиот скејтбордер и рапер Мод Сан. Поп-ѕвездата ја сподели веста за нејзината свршувачка на „Инстаграм“, со фотографии направени во моментот кога Mod Sun го постави судбоносното прашањето …

ФОТО | На Аврил Лавињ ѝ се исполнети соништата: Доби веренички прстен во Париз Read More »