• студио 90

ФОТО | Студио 90: Софистицирана класика во скопски дом на тричлено семејство

Во ова издание претствуваме еден од нашите последни реализирани проекти, станува збор за стан во центарот на Скопје во кој живее тричлено семејство. Состојбата на станот пред реновирањето не овозможуваше задржување или обновување на постоечките материјали и обработки на површини, планирана и реализирана е целосна обнова на просторот. Оригиналниот просторен распоред на станот не претрпе …

ФОТО | Студио 90: Софистицирана класика во скопски дом на тричлено семејство Read More »