• стинг

Има надеж за музиката, но за политиката? Стинг издаде нов албум на своја 70-годишна возраст

Британскиот кантавтор Стинг овој петок ќе го објави својот претстоен 15-ти студиски албум. И покрај тоа што се врати на музичката сцена со надежен албум, тој признава дека го напишал албумот во една година на превирања кои произлегуваат од различни фактори, вклучително и глобалната пандемија, политичките и социјалните прашања, и дека има уште многу за …

Има надеж за музиката, но за политиката? Стинг издаде нов албум на своја 70-годишна возраст Read More »