• сруши

ФОТО: Били Ајлиш со само една фотографија го „сруши“ интернетот

Били Ајлиш се појави на насловната страница на најновото издание од магазинот „Vogue“ за британскиот пазар. Фотографијата која ја објави таа на Инстаграм буквално го сруши интернетот. Во само една минута, фотографијата која ја објави собра повеќе од десет милиони лајкови, што е рекорд за најголем број на лајкови во толку краток временски интервал. Таа …

ФОТО: Били Ајлиш со само една фотографија го „сруши“ интернетот Read More »