• спирс

Таткото на Бритни Спирс го изгуби правото над нејзините милиони

Таткото на Бритни Спирс го изгуби правото делумно да управува со имотот на оваа пејачка. Џејмс Спирс ги контролираше финансиите и нејзините лични работи, уште од моментот кога таа доживеа нервен слом во 2007 година, како дел од правниот договор за таканареченото старателство. Во ноември мнатата година, Спирс неуспешно се обиде да го исфрли татко …

Таткото на Бритни Спирс го изгуби правото над нејзините милиони Read More »