• Совет на Град Скопје

ВИДЕО | Славески: Проблемот со парното греење мора да се реши трајно

Град Скопје одржа досега три седници во новиот состав, од кои на едната е донесен буџетот на Град Скопје. Во советот има 45 советници и распоредот на силите е познат, а Трајко Славески е претседавач на Советот на Град Скопје. -Во овој состав на Советот имаме и едно здружение со двајца советници, Зелен хуман град. …

ВИДЕО | Славески: Проблемот со парното греење мора да се реши трајно Read More »