• сопруг

ФОТО | Го крие приватниот живот како змија нозете: Први фотографии на Камерон Дијаз со ќерката

Познатата актерка Камерон Дијаз откри на почетокот на 2020 година дека со рокерот Бенџи Маден ја добила ќерката Радикс, а сега тричленото семејство првпат е фотографирано заедно. Камерон Дијаз се повлече од светот на глумата уште пред неколку години, иако сите ѝ нудеа бројни улоги. Тогаш како причина го наведе тоа дека сака да му …

ФОТО | Го крие приватниот живот како змија нозете: Први фотографии на Камерон Дијаз со ќерката Read More »