• сопранови

Почина ирскиот актер Пол Херман, култниот Бен од „Сопранови“

Филмската индустрија остана без уште еден култен актер. Имено, ирскиот актер Пол Херман, ѕвеза на популарнаата серија „Сопранови“, почина вчера, на 29 март, на денот на својот 76ти роденден. Јавноста се збогува со овој актер, а причините за смртта не се познати. Беше познат по улогата на Бил Бенси во култните „Сопранови“ и дел од …

Почина ирскиот актер Пол Херман, култниот Бен од „Сопранови“ Read More »