• смртта

Откриени се деталите за смртта на Летонецот во Ниш

Учесникот на манифестацијата „Едикт од Милано“, Јанис Рошклинис (29) од Летонија, почина утрово околу 4,50 часот кога се наведна над оградата на дворот на хотелот во Ниш и падна од потпорниот ѕид на платото под оваа зграда. Директорката на хотелот, Татјана Мишиќ, вели дека некои медиуми пренеле погрешна вест, а тоа е дека тој паднал …

Откриени се деталите за смртта на Летонецот во Ниш Read More »