• сметка

Брачен пар остана во шок: Се пофалија со патувањето од соништата, па добија телефонска сметка од 143.000 долари

Рене Ремунд и неговата сопруга ќе го паметат своето патување во Швајцарија, не само по магичните и колоритни пејзажи, туку и по телефонската сметка што ја добиле по враќањето дома, пишува „АБЦ Екшн“. Сопружниците често патуваат, а тврдат дека секогаш го известуваат мобилниот оператор пред да ја напуштат земјата. Велат дека истото го направиле и …

Брачен пар остана во шок: Се пофалија со патувањето од соништата, па добија телефонска сметка од 143.000 долари Read More »