• симе симовски

Симовски не е повеќе селектор на женската ракометна репрезентација

Ракометната Федерација на Македонија ја информира јавноста дека РФМ и Симе Симовски совзаемно се спогодија да ја прекинат соработката за ангажманот на женските национални селекции. Ракометната Федерација на Македонија упатува благодарност за досегашниот ангажман на Симовски кој ја извршуваше оваа функција непречено во периодот септември 2015 – април 2021 година. Управниот Одбор на РФМ во …

Симовски не е повеќе селектор на женската ракометна репрезентација Read More »