• симбол

Николовски: ВМРО-ДПМНЕ е симбол на корупцијата и криминалот

Љупчо Николовски не е виновен за децениските проблеми во државата. Оваа генерација политичари, предводена од Зоран Заев, Оливер Спасовски и целиот наш тим, направи крупни чекори за земјата. По три децении станавме членка на НАТО и сме пред почеток на преговори со ЕУ, рече денеска вицепремерот за борба против корупцијата и криминалот, Љупчо Николовски, отфрлајќи …

Николовски: ВМРО-ДПМНЕ е симбол на корупцијата и криминалот Read More »