• сериозна

Кајли Куоко откри кој бил нејзиниот најголем страв по завршувањето на „Бубалици“

Ѕвездата на „The Flight Attendant“, Кајли Куоко откри дека била премногу загрижена и совладана од стравот како ќе изгледа нејзината прва улога по крајот на снимањето на успешниот ситком „Бубалици“. По ситкомот кој се снимаше 12 сезони, Куоко ја глуми Касандра, функционалната алкохоличарка чиј живот целосно се менува откако таа ќе се пробуди по една …

Кајли Куоко откри кој бил нејзиниот најголем страв по завршувањето на „Бубалици“ Read More »