• сергеј

ВИДЕО | Сергеј: Боки 13 пред Кривичен суд е единствена модна екстраваганца кај нас, достоинствен е како гроф

Коментирајќи дека во последните 2 години, за жал воопшто нема модни настани во Македонија, Сергеј констатираше со низа фотографии дека Боки 13 пред Кривичен суд е единствена модна екставаганца. -Оди дотеран на суд, скокцан пиц-пец. Секогаш е перфектно скоцкан со сите модни детали, аксесоари, наочари, кравата, бастум па дури и со добро искомбинирана маска. Изгледа …

ВИДЕО | Сергеј: Боки 13 пред Кривичен суд е единствена модна екстраваганца кај нас, достоинствен е како гроф Read More »