• санкт петербург

И Холивуд може да им позавиди: Мигранти од Африка измамиле италијански клуб за 800.000 евра

Од Русија, поточно од Санк Петербург, доаѓа фудбалска приказна според која може да се направи вистински холивудски блокбасер. Имено, Африканци кои живеат во Санк Петрбург успеале да измамат неименуван италијански тим за 800.000 евра. Тие преку свои извори дознале дека италијанскиот тим е заинтересиран да ангажира фудбалер од Данска и успеале на направат неверојатна измама. …

И Холивуд може да им позавиди: Мигранти од Африка измамиле италијански клуб за 800.000 евра Read More »