Tag : рубин земон

Вести Култура

Промовирана студијата „Балканскиот етнички феникс” од Рубин Земон во Охрид

Слободен печат
Во прекрасниот амбиент на Лапидариумот кај Куќата на Робевци во Охрид вечерва беше промовирана книгата „Балканскиот етнички феникс (Историскоетнографски аспекти за заедницата на балканските Еѓипќани)”...