• релаксација

ФОТО: Барате место за бегство од градот? Го најдовме на 70 километри од Скопје!

За оние кои сакаат да избегаат за викенд од градот, особено во потоплите денови пред нас, еве ви една супер идеја – ви го откривме етно ресторанот „Ранч“, кој се наоѓа во општина Ранковце на патот што води кон Крива Паланка. Ресторанот е оддалечен 40 километри од Куманово, а 70 километри од Скопје. Тука, ќе …

ФОТО: Барате место за бегство од градот? Го најдовме на 70 километри од Скопје! Read More »