Tag : реконструкција на Владата

Македонија

Бектеши: Не е моја работа да предлагам кој ќе биде сменет

Горан Наумовски
Не е моја работа да правам анализи и да му предлагам на мандатарот кој ќе биде сменет, а кој не, вели министерот за економија Крешник...