• развод

Ким Кардашијан го задржува презимето Вест: Разводот е во тек

Иако се разведуваат, Ким Кардашијан одлучи да го задржи презимето на нејзиниот поранешен сопруг, раперот Канје Вест. Според странските медиуми, причината пред сè се децата. Ким сака да остане Кардашијан Вест за да може да има презиме како нејзините наследници, а притоа самата промена да не биде дополнително збунувачка за младите наследници.   View this …

Ким Кардашијан го задржува презимето Вест: Разводот е во тек Read More »