• расправија

Расправија меѓу поранешни сопружници ќе направеше македонско-бугарски инцидент

Поранешната сопруга на секретарот на бугарскиот културен центар во Битола „Иван Михајлов“ го искршила стаклото од киоскот во негова сопственост кој го користел за продавање на свеќи и цвеќиња, лоциран на патот за накај црквата Света Недела во Битола. Вчера од Културниот центар објавија дека е нападнат објектот на секретарот на Културниот центар Иван Михајлов …

Расправија меѓу поранешни сопружници ќе направеше македонско-бугарски инцидент Read More »