• ракометарки

Пејачката ги поддржа ракометарките: Пинк се понуди да ја плати казната на норвешкиот женски тим

Припадничките на норвешкиот тим за ракомет на плажа одбија да настапуваат во досегашните дресови составени од кус горен дел и бикини, а Пинк воодушевена од нивната одлука ги поддржа и изјави дека ќе им плати за казната што можно е да ја добијат. Американската пејачка е подготвена да им помогне на девојките од норвешкиот тим …

Пејачката ги поддржа ракометарките: Пинк се понуди да ја плати казната на норвешкиот женски тим Read More »