• радост

ФОТО | Во нејзината утроба носела десет бебиња: Жосиаме Ситол стана мајка на седум момчиња и три девојчиња

Триесет и седум годишна жена родила десет бебиња, а со тоа постави и светски рекорд, подобрувајќи го претходниот на Халима Сисе од Мароко која родила девет деца во една бременост, пренесува „BBC“.   View this post on Instagram   A post shared by Baby By Lulu & Ju (@babybyluluetju) Жосиаме Ситол станала мајка на седум …

ФОТО | Во нејзината утроба носела десет бебиња: Жосиаме Ситол стана мајка на седум момчиња и три девојчиња Read More »