• Работно време

Вработените во Општина Тетово со флексибилно работно време, ќе работат од 7:30 до 16:30 часот

Општина Тетово информира дека како институција ќе работи и ќе биде отворена за граѓаните во работните денови од 7:30 до 16:30 часот. За вработените е воспоставено флексибилно работно време од осум часа дневно. -Се известуваат граѓаните на општина Тетово дека согласно Колективниот договор за вработени во локалната самоуправа е воспоставен флексибилнo работен време од осум …

Вработените во Општина Тетово со флексибилно работно време, ќе работат од 7:30 до 16:30 часот Read More »