• работни места

Експратеничката Корубин бара да не се „чуваат“ работните места на функционерите

Поранешната пратеничка Никица Корубин смета дека освен апанажата треба да се преиспитаат сите привилегии кои им следуваат на градоначалници, пратеници, министри, премиер и претседател на држава, но и на членови на регулаторни тела, уставни судии, директори. Корубин прашува зошто кога се говори за апанажата, како модел на финансиски надомест, не се говори и за другата …

Експратеничката Корубин бара да не се „чуваат“ работните места на функционерите Read More »